Ne ofrojmë shërbime për

Zhvillimi Web Zhvillim Mobile Dizajni i Produktit Këshillimi

Për ne

Korteth është një kompani e zhvillimit të softuerit (software) me seli në Kosovë dhe Suedi. Biznesi ynë kryesor është shkrimi i softuerit dhe zhvillimi i platformave të qëndrueshme dhe me të ardhme të sigurtë, aplikacioneve të internetit dhe të celularëve, si dhe ofrimi i shërbimeve të konsulencës për partner që janë të interesuar për software outsourcing, Internet-of-Things (IoT), si edhe 'qëndrueshmëria dhe dixhitalizimi'. Korteth është një kompani e re me një fuqi punëtore të re dhe ambicioze.

Le të punojmë së bashku në projektin tuaj të ardhshëm!