Zhvillimi Web

Ne krijojmë aplikacione të shpejta dhe të sigurta të webit për biznesin tuaj, me një pararojë (front end) dhe praparojë (back end) të bukur duke përdorur të gjitha teknologjitë më të fundit për të mbajtur aplikacionin tuaj të përditësuar.

Zhvillim Mobile

Ekipi ynë pëlqen të interpretojë dhe shëndrrojë idetë tuaja në aplikacione miqësore për përdoruesit me pajisjet iOS dhe Android dhe për t'u kënaqur klientët tuaj.

Dizajni i Produktit

Ekipi ynë i dizenjatorëve është plotësisht i aftë të ideojë dhe modelojë suportin webin tuaj modern dhe ndërfaqen Mobile.

Këshillimi

Korteth ofron shërbime konsultative të volitshme dhe eksperte për t'ju ndihmuar të arrini objektivat IT afatshkurtër dhe afatgjatë. Shërbimet e konsulencës ofrohen në bazë të projektit ose edhe më afatgjatë. Ekspertiza jonë shtrihet në një game të gjerë qe përfshin zhvillimin e softuerëve (Java, C ++, C, Python, PHP) deri në zhvillimin e biznesit dhe dixhitalizimin për shkallëzim dhe qëndrueshmëri.

Merrni një ofertë

Do të donim të punonim me ju në projektin tuaj të ardhshëm! Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe një nga përfaqësuesit tanë do t'ju kontaktojë me një ofertë dhe më shumë detaje sa më shpejt që të jetë e mundur.